Forum Latawce Akrobacyjne Strona Główna Latawce Akrobacyjne
Forum Miłośników Sportów Latawcowych

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

111 - czy tylu jest "lataczy" akrobacyjnych?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Latawce Akrobacyjne Strona Główna -> latawce.phorum.pl
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gR

PostWysłany: Pią Sie 29, 2014 20:51    Temat postu: 111 - czy tylu jest "lataczy" akrobacyjnych? Odpowiedz z cytatem

Nowy jestem i od razu coś Very Happy

Latawcem latam sobie sporadycznie. Ostatnio jakoś bardziej mnie wzięło i zacząłem szukać informacji w sieci. Bardzo mnie zdziwiła skromna liczba stron poświęconych latawcom akrobacyjnym. Mówię tu o stronach polskich. Kilka martwych blogów, jakieś lamerskie wisy na kitach i tyle. W zasadzie jedyne to właśnie to forum.

Nie to żebym narzekał, ale niniejsze forum też jakoś ilością użytkowników i dynamiką dyskusji nie oszałamia.

I tak sobie myślę czy ta zabawa jest tak mało popularna? Czy teraz liczą się tylko drony i jak coś nie ma pięciu microkontolerów to już nie jest interesujące? Oglądałem filmik z Łeby i widziałem tam tylko dwa akrobaty. Słabo jak na taką imprezę.

Może ja źle szukam albo jest jakiś ukryty super portal o latawcach?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Sie 29, 2014 20:51    Temat postu:

Powrót do góry
iwan00

PostWysłany: Sob Sie 30, 2014 05:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przykro mi prawda jest smutna, nie ma....

W polsce osoby latające aktywnie można policzyć na palcach jednej ręki, ludzi którzy latają akrobatami w ogóle jest kilkudziesięciu, 111 osób przewinęło się przez forum ale ilu z nich lata ciągle akrobatami - nikt nie wie.

co do for to są 2 dość populatne, które można polecić
fractured axel: http://fracturedaxel.co.uk/phpbb3/
i GWTW: http://www.gwtwforum.com/

na GWTW czyli moim zdaniem największym latawcowym forum jest zarejestrowanych niecałe 5 tys użytkowników, a są tam nie tylko ludzie zajmujący się akrobatami, prawda jest smutna, to jedno z bardziej niszowych hobby.

ale głowa do góry, z Tobą jest nas o jednego więcej!!
Reklama

Wysłany: Sob Sie 30, 2014 05:44    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Latawce Akrobacyjne Strona Główna -> latawce.phorum.pl Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: