Forum Latawce Akrobacyjne Strona Główna Latawce Akrobacyjne
Forum Miłośników Sportów Latawcowych

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

latawiec sciaga mi w prawo

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Latawce Akrobacyjne Strona Główna -> Budowa, naprawa i modyfikacja latawców.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dariusz Forys

PostWysłany: Nie Lis 26, 2023 18:10    Temat postu: latawiec sciaga mi w prawo Odpowiedz z cytatem

Dzien dobry. Mam problem z latawcem komorowym 3,3 4lines. Sciaga mi w prawo. Zdaje sobie sprawe ze moze to byc przyczyna 6 latek o srednicy ok 1omm naklejonych z tej strony. Czasami mialem odrobine mokrego piachu w komorach i jak mi sie wydaje bylo ok a tu teraz taki problem. Prosze nie smiac sie ze mnie. Mam 56lat problem z kregoslupem i zlapalem taka zajawke na latawce ze nic innego nie mam w glowie. Chcialbym opanowac jeszcze buggy ale nie wiem co musialbym kupic zeby bylo to w moim przypadku bezpieczne. No ale to przyszlosc a narazie musze ternowac i nabierac praktyki zeby tylko bezpiecznie. Prosze o rady od fachowcow. Dziekuje.
Reklama

Wysłany: Nie Lis 26, 2023 18:10    Temat postu:

Powrót do góry
Boopsi
Administrator

PostWysłany: Wto Lis 28, 2023 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sprawdź czy linki do latawca są równej długości.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Dariusz Forys

PostWysłany: Czw Lis 30, 2023 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki za rade. Juz to zrobilem. Jedna byla dluzsza o ok 40mm. Tak samozwanczo sprobowalem przelozyc latawiec do baru. Nie wiem czy dobrze go podpiolem. Linki z krawedzi natarcia zapiolem do skrajnych czesci baru a linki nosne z krawedzi splywu do srodka baru. Nie wiem tylko czy nie podpiolem ich zbyt luzno bo bardzo byly luzne. Teraz poluje tylko zeby miec troche czasu i pojade nad morze. Jak moge to wyjezdzam za miasto, w londynie trudno o wiatr. Na swieta planuje kupic sobie jakis latawiec do akrobacji. Moze uda mi sie pojechac kamperem nad morze tydzien moze piec dni przed swietami to bede tylko puszczal tak to pokochalem. Jaki latawiec do akrobacji jest dobry. Oczywiscie jak pisalem jestem zoltodziobem nie musi to byc cos super profeska. No i czena tez nie odgrywa wiekszej roli. Chcialbym byc zadowolony. Dzieki za Twoj czas. Jesli Mozesz to prosze o porade. Pozdrawiam dziekuje.
Reklama

Wysłany: Czw Lis 30, 2023 22:27    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Latawce Akrobacyjne Strona Główna -> Budowa, naprawa i modyfikacja latawców. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: