Wysłany: Sro Kwi 05, 2017 21:20 Temat postu: osadzanie zdjecia w poscie na forum
Chciałem dodać zdjęcie do posta na forum z mojego photo googla ale wysiadam. Jeszcze do niedawna można było obejść ten problem za pomocą picassy by wyłuskać link do zdjęcia który można osadzić na stronie. Teraz już mi ten sposób nie działa.
Czy ktoś ma dobry pomysł na osadzanie zdjęć na forum (bez klikania w link). Dobrze by było aby zdjęcie nie znikło po jakimś czasie, oraz by można było mieć do niego spersonalizowany dostęp. Przyznam że nie jestem fanem anonimowych hostingów zdjęć. Nigdy nie wiadomo ile taki hosting pożyje a szkoda by forum zostało bez zdjęć.
Ja od wielu lat używam serwerów Republika. Kiedyś przejętych przez onet. Jedynie raz na pół roku trzeba się zalogować przez www, żeby utrzymać konto. Miejsca może mało bo tylko 25Mb ale na zdjęcia wystarcza.
Zbyszek